De Financiers partner van Crowdpartners

De Financiers BV regelt uw financiering. Of het nu gaat om werkkapitaal voor uw bedrijf, het financieren van de start van uw bedrijf, het kopen van een eigen pand of het financieren van een overname, bij De Financiers bent u aan het goede adres. De Financiers werkt met een groot aantal geldverschaffers samen en biedt crowdfunding aan in samenwerking met Crowdpartners BV. Zij heeft uitstekende contacten bij de reguliere banken, maar ook bij investeringsfondsen, Kredietunies, Ontwikkelingsmaatschappijen en Venture Capital aanbieders. Ook biedt De Financiers toegang tot een groot netwerk van Angel Investors. De Financiers biedt een totaaloplossing. Voor u betekent dat 1 aanvraag en 1 aanspreekpunt. De specialisten van De Financiers regelen uw totale financiering. Heeft u een financieringsvraag? Neem dan contact op met De Financiers.
Weforsea partner Crowpdartners

Weforsea (wij voorzien … / wij voor de zee…) is een crowdfunding platform dat zich richt op projecten die een relatie hebben met de ‘blauwe sector’ (watergebonden activiteiten, visserij, toerisme, binnenvaart, maritieme ontwikkelingen, etc). Het platform is opgericht door administratie- en advieskantoor Post Consultancy in Urk. Louwe Post, directeur "De traditionele financieringsmogelijkheden (bijvoorbeeld bancair) sluiten niet meer aan bij de behoeften van ondernemingen. Door dit platform op te richten kunnen wij onze klanten een nieuwe financieringsvorm bieden. Weforsea wil ervoor zorgen dat goede levensvatbare en duurzame ideeën snel gefund en daardoor gerealiseerd kunnen worden". Neem voor meer informatie contact op met onze partner Weforsea.
agro funding

Agro Funding BV is een crowdfunding platform voor de primaire sector en aanverwante bedrijven (o.a. toeleveranciers, producenten).
Hiermee willen wij zelfstandig of samen met bestaande financieringspartijen (banken, kredietunie’s, leasemaatschappijen) financiering in de agro sector voor elkaar maken. En daarmee inspelen op het veranderende financieringslandschap.
Het platform is opgericht door MFJ Doornbos van de One Finance Groep te Assen. Hieronder valt ook One Finance Agro BV, een adviesorganisatie in de agrarische sector die is aangesloten bij Credion.

Wilt u meer informatie over financieringen en bedrijsplannen neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
logo in2thecrowd
De beste ideeën financieren. Dat doen we bij crowdfunding platform in2thecrowd.

In2thecrowd helpt gevestigde ondernemers in het MKB bij uitbreiding, groei, investeringen of bedrijfsovername. Maar ook startende MKB-ondernemers helpen wij om goede ideeën verder te brengen en indien nodig samen uit te werken tot een financierbaar voorstel. Kortom: in welke fase de onderneming zich ook bevindt, in2thecrowd ondersteunt bij crowdfunding. In2thecrowd begeleidt en ontzorgt kapitaalvragers tijdens het hele traject; ook wanneer de aanvraag door Crowdpartners is goedgekeurd en de ondernemer campagne voert om investeerders te werven.

Zo herken je in2thecrowd:

Vindingrijk
Wij houden van goede ideeën en creatieve concepten. Ook wanneer deze nog verder aangescherpt moeten worden.

Expertise
Ons team bestaat uit verschillende experts, zoals bedrijfsadviseurs op het gebied van strategie, bedrijfsovernames, financiering en organisatie. Ook PR- en communicatie hebben we in huis.

Kennis delen
Onze kennis en ervaring delen wij graag door het geven van zakelijke workshops en het verzorgen van coachingstrajecten. I

Heb je nu al een goed plan en wil je deze crowdfunden, mail dan naar info@in2thecrowd.nl.
De eerste vijf kapitaalaanvragers krijgen gratis toetsing en plaatsing op onze website t.w.v. 625 euro.
Ratingpartners logo
De kapitaalmarkt is in beweging. Steeds meer bedrijven en particulieren zoeken een alternatief voor hun beleggingen of hun financieringsbehoefte.

Een onafhankelijke beoordeling van de risico’s is daarbij van groot belang.

RatingPartners  biedt hiervoor een oplossing: de Risico-Classificatie.
Dit zijn interne ratings, dat wil zeggen dat ze uitsluitend worden verstrekt aan de opdrachtgever en niet bedoeld zijn voor openbaarmaking of verdere verspreiding.

Risico-Classificaties zijn bedoeld om investeerders houvast te geven bij hun besluitvorming. Ze zijn een hulpmiddel bij:
  • het bepalen van de Risk Appetite binnen het door uzelf gekozen beleggingsprofiel en
  • het vaststellen van de rentevergoeding die past bij het risico.
Een Risico-Classificatie is een onderbouwd oordeel, geen garantie. Maar wel een onafhankelijke en deskundige inschatting van de toekomst.
Yes-man logo
Equipment Lease was tot voor kort alleen toegankelijk voor banken, leasemaatschappijen of andere financiële instellingen. Bij yes-man.nl vinden we dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot investeren met de extra zekerheid van het bedrijfsmiddel als onderpand. Want dat is het grote verschil met ‘gewoon’ crowdfunden. Crowdfunding + lease = Crowdlease! Aantrekkelijk rendement en toch zekerheden.

yes-man.nl is specialist in crowdlease. Met de specifieke kennis van de bedrijfsmiddelen en de jarenlange ervaring op het gebied van Equipment Lease is yes-man.nl een betrouwbare partij die inzichtelijk en transparant een duidelijk beeld schetst, ook van eventuele risico’s. yes-man.nl werkt nauw samen met fabrikanten, importeurs en dealers.

Met onze persoonlijke aanpak helpen we partijen die een bedrijfsmiddel willen leasen graag met de financieringsaanvraag. Zoekt u financiering omdat u bij de dealer of importeur geen volledige financiering krijgt? Of vindt u ook dat uw familie, vrienden en zakelijke relaties in u moeten kunnen investeren? Ga naar yes-man.nl en neem contact met ons op.
logo 1to3 capital

1to3 Capital B.V. aims at (subordinated) loan-crowdfunding for renewable energy projects in (predominantly) emerging markets, with specific focus on solar energy projects and companies.

Solar energy is becoming rapidly a generation source of choice. Traditional electricity supply through large centralised schemes in the form of independent power producing companies that sell electricity to utilities under a guarantee from the home country’s government is replaced at large scale by smaller initiatives through different business models.

Solar finance propositions below a certain threshold (~ EUR 20 million) do not fit the transaction cost structure development banks are able to handle. The few development banks active in emerging markets leave herewith a very large market unattended which face otherwise very high local interest rates at uneconomic short tenors and no access to ‘bankability’ knowhow.

1to3 Capital aims to provide finance solutions for this important market segment i.a. through offering (subordinated) loan-crowdfunding enabling a broad investor base to help fund these important projects.

1to3 Capital standardises business cases for finance purposes with no concessions to due diligence. Hence, all ventures are excel-re-modelled, described in a very detailed ‘Project Description’ including thorough risk matrices.

The 1to3 Capital team has more than 20 years of experience in energy projects, predominantly in emerging markets, and is at the heart of these developments from having been the architect of the European Commission’s ‘ElectriFI’ programme (followed swiftly by the US’ Electrifying Africa programme) and (early) involvement in the Renewable Energy Co-operation Platform Finance Catalyst, an initiative by GIZ Germany.

1to3 Capital provides for a thorough approach and access to many suitable projects, please contact us for more information.
Logo Crowdbricks

Crowdbricks is het crowdfunding platform voor financiering van alle vormen van vastgoed. Of het nu deelfinanciering is of financiering in zijn geheel. Wij richten ons in eerste instantie op commercieel geëxploiteerd beleggingsvastgoed en door particulieren verhuurd onroerend goed, ook wel ‘buy-to-let’ genaamd. Voor de te financieren vastgoed projecten werken wij samen met in vastgoed en hypotheek gespecialiseerde adviseurs.

Voordelen voor u als geldlener
Banken zijn vaak afkerig inzake financieringen van zakelijk vastgoed bestemd voor verhuur. In sommige gevallen is dit te begrijpen maar vaak ook niet. Juist in voorkomende gevallen biedt het Crowdbricks een mooie uitkomst en regelt via haar platform tegen betaalbare kosten en rentelasten een crowdfunding financiering voor uw vastgoedproject uit de - crowdfunding - investeerdersmarkt.

Voordelen voor u als investeerder
De rente op vermogen en spaargeld is laag. De beurs doet het prima, maar biedt minder zekerheid dan vastgoed. Crowdbricks geeft u de mogelijkheid te beleggen in zorgvuldig geselecteerde commerciële vastgoedprojecten. Onze crowdfunding investeringen kennen een prima rendement en uitstekende risicodemping door o.a. hypothecaire zekerheid, verpanding huurpenningen en gedegen screening van de objecten door ervaren vastgoed-financiers en RatingPartners. Uiteraard kunt alle activiteiten rondom uw investering dagelijks volgen in uw eigen inlogportal Mijn Crowdbricks.

Interesse gewekt?
Heeft u een project waarover u met ons van gedachten wilt wisselen, bent u intermediair en/of wilt u met ons samenwerken ? Laat het ons weten.