beeld crowdpartners

Nieuw crowdfunding platform specifiek voor agrarische sector

by User Not Found | jul 07, 2017
Sinds 2 weken is er een uniek crowdfunding platform actief voor de agrarische sector.  Agrifunding.nl.  Een samenwerking tussen Crowdpartners uit Almere en Agrifunding uit Assen.

Al geruime tijd is de markt van crowdfunding in de lift. Op de diverse platforms komen aanvragen uit diverse branches. Tijd dus voor een platform specifiek voor de agrarische sector, zo dacht Marcel Doornbos van Agrifunding. In Crowdpartners vond hij de partij die graag samenwerkt met de ervaren sectorspecialisten van Agrifunding voor crowdfunding. Thomas de With van Crowdpartners beaamt dit en is verheugd de samenwerking met het team van Agrifunding te starten. Een mooie aanvulling bijvoorbeeld op de partners WeforSea en Yes-man; respectievelijk een crowdfund oplossing voor de maritieme- en de leasemarkt.

Agrifunding gaat als nieuwe partner het verschil maken om de financieringsbehoefte in deze sector te voorzien van passende oplossingen die via het crowdpartners platform aan investeerders worden aangeboden. Crowdpartners staat onder toezicht van de AFM en verzorgt de ICT, het hele back-office proces inclusief de risico-classificatie van de financieringen.

Inmiddels is de 1e casus geplaatst: een melkveebedrijf uit Nijensleek. Het vestigen van een 2e hypotheek is hier mogelijk. Het geldbedrag is nodig voor aanpassen jongveestal. Om mensen te interesseren is er op 14 juli a.s. een Meet&Greet vanaf 15:30 tot 18:00 uur. Wees welkom. Opgave graag via info@agrifunding.nl.

logo agrifunding