header-og-fin
U bentKopie uittreksel handelsregister
Kopie legitimatiebewijs
Ondernemingsplan
Laatste jaarrekening / IB
Financiële prognose komende 3- 5 jaar
Taxatie rapport
Overig

Particulieren (box-3)

U zoekt kapitaal om de aankoop van verhuurd of te verhuren onroerend goed te financieren of bestaand bezit te herfinancieren. Bijvoorbeeld een beleggingspand, vakantiehuisje, appartement voor uw studerende kinderen of zorg-woning. Crowdpartners biedt u de gelegenheid om uw kapitaalvraag direct voor te leggen aan investeerders. De investeerders beslissen zelf of zij uw aanvraag interessant genoeg vinden om te financieren. Daarom is een goede presentatie en beschrijving met risico-beoordeling van uw aanvraag essentieel. Uw hypotheekadviseur kan uw aanvraag direct opsturen. Wij beoordelen de aanvraag en kijken hoe en eventueel met welke partner wij u het beste kunnen helpen.

Crowdpartners werkt samen met geselecteerde hypotheekadviseurs. U kunt zich wenden tot een van de geselecteerde hypotheekadviseurs, die u ondersteunen en uw aanvraag verzorgen. Of wij kunnen uw NAW doorgeven aan een hypotheekadviseur die met u contact zal opnemen.

Ondernemers

U zoekt kapitaal om de aankoop van verhuurd of te verhuren onroerend goed te financieren of bestaand bezit te herfinancieren. Bijvoorbeeld voor uw eigen bedrijf of commercieel onroerend goed portefeuille. Crowdpartners biedt u de gelegenheid om uw kapitaalvraag direct voor te leggen aan investeerders. De investeerders beslissen zelf of zij uw aanvraag interessant genoeg vinden om te financieren. Daarom is een goede presentatie en beschrijving met risico-beoordeling van uw aanvraag essentieel. U of uw financieel adviseur kan uw aanvraag direct opsturen. Wij beoordelen de aanvraag en kijken hoe en eventueel met welke partner wij u het beste kunnen helpen.