header-bw
Crowdbricks logo

Hoe werkt het

U wilt investeren in onroerend goed. Crowdpartners biedt u onder haar label Crowdbricks de gelegenheid om op een veilige, betrouwbare en transparante manier direct te investeren in onroerend goed leningen, met meestal hypothecaire zekerheid. Het betreft in de regel verhuurde of te verhuren objecten. U kunt uw eigen portefeuille van leningen opbouwen en zo uw risico spreiden en een aantrekkelijk rendement behalen op uw kapitaal.


Om te kunnen investeren moet u een rekening openen. Het openen van een rekening bij Crowdpartners is eenvoudig en kunt u in vier stappen online doen. Klik op de ‘rekening-openen’ button. Na afloop krijgt u een welkomst-mail en kunt direct gebruik maken van uw rekening om te investeren. Na controle van uw documenten wordt de rekening definitief.


In onze beveiligde internetomgeving maakt u zelf uw selectie via uit het aanbod van alle projecten. In Mijn Crowdpartners heeft u een duidelijk overzicht van uw investeringen, de documentatie van de leningen en uw rekeningmutaties, zo weet u op elk moment waar u aan toe bent.


Het geld dat u wilt investeren in een project komt te staan op een derdengeldenrekening. Deze rekening behoort toe aan de Stichting Crowdpartners Trust en is onafhankelijk van Crowdpartners B.V. De bestuurders van deze Stichting zijn anderen dan de directie van Crowdpartners B.V.


Omdat de geldstromen van de investeerders naar de projecten en vervolgens de aflossingen en rentebetalingen aan de investeerders geheel gescheiden zijn van Crowdpartners B.V. , is geborgd dat Crowdpartners B.V. dus nooit gebruik kan maken van uw geld om andere betalingen te doen. Uw investeringen komen daadwerkelijk terecht bij de projecten van uw keuze.


De minimum investering per project is € 250,00. Een consument kan maximaal €80.000,00 investeren.
Het openen van een rekening is kosteloos.Rekening Openen